Seurakuntavaalit

Hei! Olen ehdolla seurakuntavaaleissa Haagassa!

 

Uskon, että kirkko tarvitsee uusia päättäjiä, jotka puolustavat perinteisiä arvoja, virkistävät viestintää ja uudistavat rakenteita. Toimin aikanaan reilut kolme vuotta varhaisnuorisotyön kerhonohjaajana Haagassa ja tiedän, miten tärkeää seurakunnan työ on, esimerkiksi lapsille ja nuorille. Viimeiset neljä vuotta olen toiminut seurakuntaneuvoston varajäsenenä, joten nyt siis käytettävissä ottamaan seuraava askel!

Tarjoan vahvan vaihtoehdon: nuorekkaan, järkevän ja suoraselkäisen linjan. Arvoni ovat koti, uskonto ja isänmaa. Minulla on laaja kokemus vaikuttamistyöstä ministeriössä, valtioneuvostossa, eduskunnassa, kaupunginvaltuustossa ja lautakunnissa. Haagan seurakunta on minulle tärkeä, ja haluan vaikuttaa seurakuntamme tulevaisuuteen. Ja ylipäänsä Haaga on minulle kovin tuttu.

Olen Pohjois-Haagan yhteiskoulun kasvatti ja entinen sijaisopettaja.  Olin yksi kolmesta seurakuntaneuvoston jäsenestä, jotka vastustimme Hakavuoren kirkon lakkauttamista. Seurakunnalla on tärkeä rooli Haagassa: toimintaa tulee järjestää kaikenikäisille: lapsille, nuorisolle, perheille ja ikäihmisille!

Katso tuore vaalivideoni:

Seurakuntavaalikone löytyy tästä linkistä.